Mind Care Collective

MIND CARE ACADEMY

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Ordreoversigt

Simplero-ProductCard

MIND CARE ACADEMY

Styrk din mentale sundhed og få en værktøjskasse til at undgå stress.

DKK 2.395,20
Samlet beløb DKK 2.395,20

Betalingsmetode

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.


“Mind Care Academy er en af de bedste investeringer jeg har gjort længe. Investeringen i mig selv og mit mentale velvære har givet mig så mange gode værktøjer, som det er nemt at gribe til i en ofte travl hverdag, og som hjælper mig til at holde fokus på de værdier, jeg gerne vil leve efter, og de mål, jeg gerne vil opnå. Især værktøjerne til at arbejde konstruktivt med mine bekymringer og blive bedre til at være i nuet har gjort en stor forskel for mit velvære.”

“At følge Mind Care Academy har lært og givet mig så meget i forhold til at blive klogere på mig selv og mine værdier. Forløbet greb mig på et tidspunkt i mit liv, hvor mit mentale velvære var udfordret, og jeg er så glad for de værktøjer, jeg nu er blevet givet. Især er jeg glad for, at jeg har turde stille spørgsmålstegn ved, om den succes, jeg ellers havde indrettet mit liv efter at opnå, reelt var den rigtige for mig lige nu, og om den fart, jeg løb med, virkelig var nødvendig.”

“Som underviser udstråler Lea en enorm kompetence, og hun lykkes på bedste vis med at formidle de mange vigtige pointer og værktøjer i Mind Care Academy på en let tilgængelig, inspirerende og nærværende måde. Jeg har især haft stor glæde af de ugentlige hjemmeøvelser, der binder teori til praksis, og som har hjulpet mig til, at de nye værktøjer rent faktisk bliver øvet og husket.”

Line S, deltager på forløbet